Digitális oktatás 2021. március

Digitális oktatás 2021. március


Tisztelt Szülők!

Az általános iskola 2021. március 8-tól digitális tanrendre áll át április 7-ig. A tanulók tanórái a Kréta rendszeren keresztül valósulnak meg. Kontakt órák, (ahol beszélni tud egymással a tanuló és a pedagógus), felvett tanári magyarázatok és elküldött feladatok lesznek elérhetők a Krétában.

Kérem, hogy aki az online órákon való megjelenést nem tudja biztosítani eszköz hiányában, jelezze az osztályfőnöknek vagy bármilyen iskolai elérhetőségen. Aki nem jelenik meg az online órákon, mi is keresni fogjuk, mert nagyon fontosnak tartjuk, hogy a tanulók haladjanak a tanulmányaikban, és sikeresen teljesítsék a tanévet. Akinek nem áll rendelkezésére megfelelő eszköz, az iskolában fogja elvégezni a feladatait az iskola eszközeivel, természetesen a járványügyi szabályoknak megfelelően.

Kérem, hogy szintén jelezzék nekünk, ha gyermeküknek felügyeletet szeretnének kérni erre az időszakra. Ebben az esetben gyermekük a saját eszközén fog dolgozni az iskolában, felügyelet mellett.

Az étkezés biztosított. A szokásos módon vehetik át az ebédlőben 11-13 óra között becsomagolva. Minden jelenlegi étkezőnek megrendeljük, ha nem mondja le a szülő az iskola elérhetőségein.

Ha esetleg az iskolában maradt a gyermeküknek valamilyen felszerelése, azt 2021. március 10-11-én vehetik át munkaidőben.

Jó egészséget kívánok!

Török Katalin

 intézményvezető

 

Mátray Gábor Általános Iskola